Вести

Видео са обележавања 39-годишњице Завода

Видео прилог РТВ Крагујевац у коме су говорили др Гордана Ђокић - в.д директора Завода за ургентну медицину , др Предраг Саздановић - државни секретар у Министарству здравља, Гордана Дамјановић - чланица ГВ за здравствену и социјалну заштиту, Сања Туцаковић - чланица ГВ за локалну самоуправу можете погледати кликом на следећи линк.

Видео говора др Гордане Ђокић - в.д директора Завода за ургентну медицину за Глас Шумадије можете видети ОВДЕ

Комплетан снимак доделе награда са пропратним уметничким програмом можете видети ОВДЕ

Мирослав Петрашиновић, председник скупштине града Крагујевца, присуствовао 39-годишњици Завода

Мирослав Петрашиновић, председник Скупштине, који је у име Града у јануару 2021. године када смо обележавали 14 година самосталности примио прву Повељу за допринос раду и развоју Завода.

И даље, иако нас је као оснивач преузела Република Србија, Град Крагујевац је уз нашу установу кроз Програм опремања, додатну кадровску обезбеђеност, савет и подршку у савладавању свих препрека на које наилазимо.

У име запослених у Заводу, још једном

Хвала!

39-годишњицу рада и постојања Завода честитала Сања Туцаковић, чланица Градског већа за локалну самоуправу

У име Града Крагујевца 39-годишњицу рада и постојања, честитала је Сања Туцаковић, чланица Градског већа за локалну самоуправу, а затим у име запослених у Заводу уручила наше највеће признање представнику Министарства здравља републике Србије, државном секретару, проф.др Предрагу Саздановићу.

 

 

Додела Повеље за допринос у раду и развоју Завода проф.др Предрагу Саздановићу

У име Министарства здравља Републике Србије Повељу за допринос раду и развоју Завода примио је проф.др Предраг Саздановић, државни секретар.

ЗАВОД ЗА УРГЕНТНУ МЕДИЦИНУ КРАГУЈЕВАЦ

Улица Слободе бб, Крагујевац, Србија
+381 34 6370 090
hitnapomockg@mts.rs